ABC over seksuelle afvigelser

Frøken Øko: Ny helsekost på Nørrebro

skaermbillede-2018-03-16-kl-10-25-44

I dag kl 11 åbner Frøken Øko på Heimdalsgade 6A på Nørrebro. Perle, som er indehaver af butikken og del af en skøn kreativ, visionær og kunstnerisk familie jeg kender, skriver således:

When you buy local, an actual person makes a little happy dance
Med hjælp fra den mest fantastiske familie og mine dejlige venner, kan jeg nu åbne min butik… Planen var egentlig, at den skulle åbne sep/okt 17, meeeen så skete der et og andet og det trak ud – men nu sker det! Og det bliver så dejligt.. Jeg glæder mig så meget til at have min egen lille butik, jeg glæder mig til at møde alle jer der kommer forbi, og jeg glæder mig til, at få de helt rigtige varer hjem… : Mit sortiment skal helt sikkert tilpasses og jeg vil rigtig gerne høre inputs fra jer, om produkter der skal være…
Ideen bag… At finde de plejeprodukter der rent faktisk er økologiske og uden skadelige stoffer – så det har en økologisk procent der er højere end 10%, at finde så mange biodynamiske produkter som muligt, være stort set økologisk hvad angår mad, have de gode urteprodukter der heler os på den rigtige måde, de naturlig olier og huske på bæredygtighed, kærlighed og smil…
Jeg glæder mig!!
Jeg blev for noget tid siden kontaktet af Perles søster, da de gerne ville sælge mine lækre håndlavede øko bideringe i butikken. Det kan jeg jo godt forstå, for de er så smukke og lækre! Så i går var jeg ude og aflevere en stak nyfabrikerede bideringe(og et par suttekæder) i butikken, som BUGNEDE af lækre varer!
Altså kan du nu købe mine bideringe i butikken på Nørrebro. Aktuelt har jeg kun et lille udvalg af selvsamme i min egen shop, – du kan se dem og mine øvrige lækre varer her
Jeg vil da klart anbefale, at slå et smut forbi Frøken Øko, som har diverse smagsprøver og måske nogle gode tilbud i disse åbningsdage, og jeg vil opfrodre til at købe lokalt, for som Perles skriver: “Når du køber lokalt, får du rent faktisk en rigtig person til at danse en glad dans”…
skaermbillede-2018-03-16-kl-10-26-07
skaermbillede-2018-03-16-kl-10-25-54
Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ABC over seksuelle afvigelser