Frøken Øko: Ny helsekost på Nørrebro

Har besluttet at tage en tørn som privat børnepasser

Jeg vil have min datter hjemme de næste år, og alt i alt giver det mening, at tilbyde børnepasning til andre også. At drage omsorg for små børn, deres udvikling og tryghed i de første år, er trods alt noget af det mest meningsfulde man kan beskæftige sig med, i denne hvirvlende, kaotiske verden.

Jeg vil gerne gøre en forskel for nogle familier og deres små poder, da Barndommen som vi ved ikke genudsendes… Det har jeg skrevet et blogindlæg om her

Derfor tilbyder jeg privat børnepasning til 2 børn i mit dejlige hjem på Amager. Kreativitet, stabilitet, rytme og tryghed er nogle af kodeordene, ligesom jeg er inspireret af Steiner pædagogik. Læs alle informationer om mit pasningstilbud på den side jeg har lavet forleden her

Og læs om i favnske opdragelses principper her

skaermbillede-2018-03-14-kl-21-28-49

Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frøken Øko: Ny helsekost på Nørrebro