Væk dine baller med smæk

I morgen er der et døgns VILD rabat i shoppen, fordi…

Mit yndlingstal er 8. Det er evighedssymbolet, og i morgen er een af de få dage, der kun forekommer hvert 10. år, hvor der er 3 8-taller i datoen.

 

Og i morgen har min kæreste 30! års jubilæum, som officiel christianit. DET ER STORT – og det skal fejres. I morgen bliver ifølge meterologerne, at dømme, også en superhed dag. Vi skal på Bakken, for der er Onkel Reje show, og vi er vilde med Onkel Reje.

 

Og for at give glæden og fejringen videre, har jeg besluttet, at lave en fuldstændig VILD rabat til mine venner, følgere og kunder. Derfor er der fra kl 00.01 til kl 23.59 efter midnat – altså d. 8.8.2018 – 50% rabat på ALLE varer i min Womanifesto shop.  Så hvis der er en eller flere varer du har et godt øje til, så er det altså efter midnat og et døgn frem, at du skal slå til, hvis du gerne vil have dem til en aldeles favorabel pris.

Jeg synes selv, der er masser af lækre varer – der kommer for tiden løbende nye, de er alle sammen nøje udvalgt, og er ting jeg selv bruger i min dagligdag.

For at få rabatten skal du bruge koden: 888

Tjek det ud:

Fra kl 00.01 til kl 23.59 i morgen d. 8.8.2018 er der 50% rabat på alle varer i hele shoppen.

 

 

Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Væk dine baller med smæk