Opskrift: Langtidstørrede tomater & tomatchutney

Nyhedsbrev: 20% rabat i shoppen

 

 Du ønskes en smuk sensommerweekend! Jeg har fået nye varer i shoppen, og kører derfor 20% rabat på alle ordrer indtil midnat søndag.Nu er der 10 forskellige ansigtsruller & gua sha (gwa sha) i shoppen… Jeg har netop fået ametyst og tigerøje ansigtsruller hjem, og de er virkelig lækre! Gua Sha er et super lækkert krystal redskab, jeg selv har opdaget for nyligt, og med stor glæde bruger dagligt – jeg har pt 2 forskellige slags i jade, samt nogle i rosakvarts… Det er virkelig effektivt skønhedsbehandling, der kan klares med 5-10 minutters selvkærlighedsbehandling hjemmefra.

Ud over det har jeg flere effekter til tørbørstning, 2 slags sisalhandsker, samt børster. Hvis du ikke kender til tørbørstningens gavnlige effekter, kan du eventuelt læse disse blogindlæg.

Så har jeg også fået smukke solfangere og drømmefangere hjem, de kan bidrage til skønhed og æstetik i ethvert hjem…

Følg med på bloggen, hvor jeg deler diverse naturlige skønhedstips, opskrifter og tanker om diverse i et liv med tid til livet… Jeg er igang med at skrive et blogindlæg om forskellen mellem Gua Sha & Ansigtsruller, det lægger jeg sikkert op senere i dag.

Kærlige tanker til din weekend,
Olympia

Ps. Ved du at jeg har en give away på Womanifestos facebookside, hvor du kan vinde en valgfri ansigtsrulle?

Kom igang med at shoppe de lækre varer med 20% besparelse indtil midnat søndag

 

<!–


–>

 

Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Langtidstørrede tomater & tomatchutney