Guide til antioxidanter & de frie radikaler

Et liv med tid til livet

Regnvejrsdag. Endnu een. Jeg er blevet forvænt af den lange, hede sommer, og synes den stoppede alt for brat… Jeg glæder mig over og til, at vi skal holde jul i Marbella i Sydspanien i år, det bliver topklasse, at få en flig sydlandsk energi midt i Danmarks mørke, kolde, våde vinter. Jeg har fundet et lækkert og billigt sted via Airbnb.

Men jeg kan nu også godt lide regnvejrsdage og synes livet er rart for tiden. Jeg synes det balancerer og går som et klokkeværk… Har afleveret børn sent i  skole i dag, da de begge skulle til tandlæge 10.30. På friskolen har de bevægelse hver dag fra kl 11-11.30 – før frokostpausen, så da vi kom ind af døren i skolens lokaler på Christianshavn, lød rytmerne fra Ed Sherans ‘Shape of you’, og børnene måtte ned og bevæge deres legemer i salen med de andre… Skøn energi at gå videre i regnvejrsdagen med…

Jeg har købt nogle siliconeforme til hjemmelavede ispinde, og lavede en improviseret smoothie i søndags, med ananas, jordbær, hindbær, blåbær, kokosmælk, vanillepulver, og frøs det ned i formene. Således har der her i ugen flere gange stået ispinde på menuen til morgenmad, det er jo herligt 😀

Og ellers forløber livet blot stille og roligt, som en blid flod, – et liv med tid til livet og det essentielle. Jeg hygger mig med min familie, laver mad, laver huslige sysler, arbejder med Womanifesto shoppen, bloggen og diverse gøremål og studier i forbindelse med min lille virksomhed, arbejder med naturlig skønhedspleje og de vildt lækre effektive Gua Sha’er, og lever på den måde jeg ønsker at leve på. Vi har kattekillinger i huset for tiden, de vækker også megen glæde og nærvær. Uden egentligt at gå synderligt op i det, vil jeg sige at jeg er lykkelig!

Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til antioxidanter & de frie radikaler