Kolde bade: 5 sundhedsmæssige fordele

Sidste dag: RABAT til midnat på alle ansigtsruller & Gua Sha

Ved midnat i aften udløber den fede rabat på 150 kr på alle ansigtsruller & Gua Sha‘er i Womanifesto shoppen.  Du skal bruge rabatkoden KRYSTAL ved udtjekning, for at få rabatten. Og du kan sagtens købe mere end een, og stadig få rabat på alle.

Jeg bruger begge typer skønhedsredskaber dagligt, og ELSKER dem. Jeg mærker en kæmpe effekt på både min hud, mit velvære, mit energisystem, og jeg anbefaler alle og enhver, at anskaffe sig et eller flere af disse skønne redskaber, som stammer fra den helt naturlige østlige skønhedstradition. Begge typer redskaber aktiverer, renser og dræner lymferne, Gua Sha’en kan bruges på hele kroppen og er en meget enkel og meget dybdegående selvpleje. Den er det mest effektive redskab mod eksempelvis appelsinhud og slapt maveskind. Både ansigtsrullen og Gua Sha’en er dybt afstressende at bruge, fjerner spændinger og smerter i ansigtet, øger produktionen af den foryngende kollagen, strammer huden op, mindsker rynker og bringer en fantastisk velvære.

Der er begrænset parti, og hvis jeg var dig, ville jeg skynde mig, at få købt mig en skønhedskrystal. Priserne i min shop er i forvejen relativt små, i forhold til mange andre steder, der sælger disse vidunder redskaber, og lige nu kan du altså få dem til en næsten uhørt lav pris 🙂 Brug rabatkoden KRYSTAL ved udtjekning.

Læs mere om forskellen på ansigtsrullen og Gua Sha’en her. Og læs mange flere helt naturlige skønhedstip her.

Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kolde bade: 5 sundhedsmæssige fordele