Fritidsaktiviteter: Derfor er det vigtigt, at dit barn har en

Genial forebyggelse/behandling mod lus

Luseangreb er noget af det værste, når man selv er langhåret, og har 3 langhårede piger. Vi har tidligere været plaget af lus flere gange, men efter jeg opdagede – og vi begyndte at bruge – Alphanovas Zeropou økologiske produkter til behandling og forebyggelse mod lus, har vi ikke een eneste gang haft lus i mankerne siden! Og det er altså flere år, jeg taler om. Det er jo fantastisk og derfor vil jeg hermed tippe alle og enhver om dette naturlige vidundermiddel, baseret på æteriske olier, som børnene synes dufter dejligt. (Det synes jeg også)

Alphanova Kids Zeropou Shampoo er en økologisk certificeret shampoo til forebyggelse og behandling af lus. Indeholder økologiske æteriske olier af lavendel og tea tree. Fri for parabener og insekticider.

Anvendelse: Til forebyggelse af lus anvendes den som alm. shampoo. Til behandling af luseangreb: Lad shampooen sidde 10 minutter i håret, kæm og skyl.

“Alphanova kids Zeropou” er en lusespray med bl.a. æteriske olier, der forebygger luseangreb.

Anvendelse: Spray 3 pust på kort hår og 6 pust på langt hår.

Produkterne kan ikke fås alle steder, men søg efter dem på nettet, så dukker flere webshops op, som har dem. Øhelse på Amagerbrogade har den også.

Læs eventuelt også dette indlæg om hårpleje og min favorithårbørste og dette indlæg om naturlig – og effektiv –  behandling af feber.

Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fritidsaktiviteter: Derfor er det vigtigt, at dit barn har en