Genial forebyggelse/behandling mod lus

Womanifestos Ugebrev

Hermed en kærlig hilsen til jer alle, med ønsket om en dejlig søndag.

UNIKA PRINTS I SHOPPEN.

I den forgangne uge har jeg haft travlt med at oprettet nye kategorier i shoppen, og således er det nu muligt at få Tshirts, bodystockings, muleposer, krus og plakater med Womanifestos logo og med den ikoniske Kim Larsen grafitti, som blev skabt af kunstneren MPO den dag Kim Larsen døde.
Såvel er det muligt at lave dine helt egne, unikke prints i shoppen. Det gør du ved at oploade dine egne fotos, scan af børnetegninger mv i shoppen ved produktet, tilrette og bestille. Så får du dit helt eget design printet på din vare og får den sendt hjem til dig. Jeg er selv super begejstret for konceptet!

I dag er det 11.11. Derfor giver jeg en helt exceptionel rabat KUN til modtagere af Ugebrevet, og således kan du få hele 44% rabat på en ordre over 555 kr. Det sker kun i tidsrummet 11.11 om formiddagen – til 23.11 om aftenen. Du skal bruge rabatkoden 11:11 ved udtjekning. Der er et meget begrænset varelager på de fleste af produkterne i shoppen, så det er virkelig værd at erhverve dig nogle af de skønne varer til den stærkt reducerede pris.

Tilmeld dig Ugebrevet her.

Følg med på bloggen, hvor jeg i den forgangne uge har skrevet om vigtigheden ved at børn har fritidsaktiviteter og deler mit ultimativt bedste tip mod lus.

Kærlige tanker til din weekend,
Olympia

Ps. Du kan stadig deltage i min give away på Womanifestos facebookside, hvor du kan finde en valgfri ansigtsrulle.

Invester i dig selv nu
Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genial forebyggelse/behandling mod lus