Krystal guide - Hvad skal du vælge

Rasmus Paludan udfører psykisk vold

Paludan er en klassisk psykisk voldsmand, der skaber en hel kultur for psykisk vold og psykiske overgreb blandt sine tilhængere

Rasmus Paludan viser med al tydelighed hvordan man kan håne vores grundlov, ved at tviste og misbruge lovparagraffer, og kalde hans nederdrægtige gerninger og ytringer for ‘ytringsfrihed’ og ‘forsamlingsfrihed’. I virkeligheden er der tale om højreradikal ytringsfrihedsfundamentalisme, som klart og tydeligt har karakter af psykisk vold mod sagesløse – dette gælder både mørklødede/mørkhårede tilfældige danskere, journalister, politibetjente, politikere, muslimer/‘fremmede’ – regulært enhver som udtrykker den mindste grad af tvivl eller modstand til det vanvittige tankesæt Paludan fremfører og kalder ‘politik’. På hans egne youtube optagelser fremgår det i øvrigt tydeligt, hvordan han sågar overfuser og tryner sine egne kandidater og personale, og bruger dem som nyttige idioter i hans snæversporede aganda om at få mest mulig opmærksomhed.

Infantil adfærd

Lørdag aften, da Paludan manisk udførte sine smagløse handlinger omkring rådhuspladsen i håbet om at opnå konfrontation og få mest mulig opmærksomhed, så han kunne levere god underholdning til youtube fansene, blev både en kvindelig, mørkhåret journalist fra BBC, samt en mandlig, mørkhåret pressefotograf fra Ritzau/Scanpix, kaldt racister og muslimer som et skældord. Den mandlige blev bedt rejse hjem!! Den kvindelige BBC journalist rystede målløst på hovedet, og kaldte ham ‘meget umoden’. Og det er i den grad hvad han er.

Mange børn i Danmark lever i disse tider med frygt som undertone, fordi Paludan truer med at smide dem eller deres venner ud af landet. Paludan har kapret V håndtegnet, som i mange år har været brugt bredt som et udtryk for fred, og dette bruges nu af både børn og voksne til at tryne og mobbe andre med.

Chikanerende troldehær

Der er flere tilfælde hvor fans af Paludan har forulempet tilfældige mennesker på gaden – jeg har eksempelvis hørt historier om en dansk kvinde der blev antastet af en fremmed på gaden, som nedladende udtrykte, at hun ‘lignede een af dem vi vil smide ud’ – blot fordi hun var mørkhåret og solbrændt. Jeg har hørt om en anden kvinde, som blev spyttet på af en tilfældig fremmed på gaden, og spurgt om hun havde trukket nummer til at skulle smides ud med faldskærm. Jeg har hørt om en voldsparat, narkotikapåvirket mand, der for nyligt var blevet fan af Paludan, og som med våben ville angribe en politiker med en anden mere humanistisk politik, som var ude og føre valgkamp.

Jeg har læst et 6 siders langt stærkt bekymrende smædeskrift skrevet af en højreradikal ordblind person. Dette skrift er rundsendt pr brevpost til en – ifølge brevet – større sammenslutning der samarbejder om at påvirke valget ekstremt højredrejet. Afsenderen kaldte sig selv nr. 3280 i den formodede sammenslutning. Brevet er blevet offentliggjort på facebook(og politianmeldt) af en modtager af det, og således har jeg haft mulighed for at læse det. Det indeholder både dødstrusler på en række navngivne modstandere, opfordring til terrorhandlinger og -trusler, som skal ligne islamisk terror, opfordring til at ‘finde på’ negative historier om indvandrere og dele disse på facebook, opfordring til at bruge falske profiler(også muslimsk udseende falske profiler) på de sociale medier mm.

Paludans troldehær udfører systematisk chikane mod diverse politikere, og frembuser i hobetal med hæslig, nedladende retorik i kommentarsporene på politiske modstanderes profiler på de sociale medier. Sågar har nogle lavet klistermærker der klistes op i det offentlige rum, hvorpå der står “Mimi Jacobsen er et nazisvin. stramkurs.dk”. Jeg selv er blevet truet og overfuset af Paludans tilhængere, kaldt psykisk syg, landsforræder, feltmadras mm, er blevet gjort opmærksom på at ‘jeg skal tænke over hvad der kan ske med mine børn/relationer, når jeg blander mig i debatten’, jeg har fået negative anmeldelser til min virksomhed af fremmede Paludan sympatisører.

Det er IKKE religionskritik

Paludan opsøger systematisk områder med en stor bestanddel af muslimske borgere, udfører her fornedrende, æreskrænkende systematisk psykisk vold på tilfældige. Dette gør han under massiv politibeskyttelse – og live streamer det på youtube, og han klager efterfølgende over at han ikke uhindret kan færdes i disse områder. Han påstår han italesætter at politiet har mistet kontrollen over disse områder, han påstår han italesætter problemerne med ‘fremmede’, han påstår at det handler om islam.

I mine øjne er det han italesætter, at han er i stand til at skabe en kultur af psykisk vold, under dække af ytrings- og forsamlingsfriheden. Helt basalt, er jeg slet ikke i tvivl om, at jeg enten ville blive overfaldet eller ført bort af politiet, for forstyrrelse af den offentlige orden, hvis jeg stillede mig op på gader og stræder, og råbende overfusede tilfældige mennesker ved at kalde dem samfundstabere, pædofile, svagt begavede, homo, usoignerede mv, som Paludan gør. Det han foretager sig, har intet med religionskritik at gøre. Det er systematisk psykisk vold og systematisk misbrug af ytrings- og forsamlingsfriheden.

Hvad er psykisk vold

Herunder følger en liste med 25 tegn på psykisk vold – vurdér selv om du synes det Paludan og hans tilhængere foretager sig, er ‘ytringsfrihed’ eller psykisk vold:

1. Du bliver ydmyget og talt ned til, eller der bliver gjort grin med dig foran andre mennesker.
2. Dine meninger, ideer, forslag eller behov bliver nedgjort, eller du oplever ligegyldighed.
3. Du bliver mødt med sarkasme eller bliver ”drillet”, for at du skal føle dig dårligt tilpas.
4. Du bliver beskyldt for at være for følsom, så brodden bliver taget af de nedladende kommentarer.
5. Du bliver kontrolleret og behandlet som et barn.
6. Du bliver tugtet for din opførsel.
7. Din person, dine håb, drømme og bedrifter bliver forklejnet og bagataliseret.
8. Alt bliver fremlagt som om, du altid tager fejl, mens den psykisk voldelige altid har ret.
9. Du møder misbilligende eller foragtende blikke og kropssprog.
10. Der bliver jævnligt stillet skarpt på dine fejl og mangler.
11. Du bliver beskyldt for ting, som du selv ved ikke er sande.
12. Den psykisk voldelige er ude af stand til at grine af sig selv og tolererer heller ikke, at andre gør det.
13. Den psykisk voldelige kan ikke acceptere selv det mindste tegn på manglende respekt.
14. Den psykisk voldelige prøver at bortforklare sin opførsel, forsøger at give andre skylden og har svært ved at sige undskyld.
15. Den psykisk voldelige overtræder igen og igen dine personlige grænser og ignorerer dine ønsker.
16. Du får skylden for den psykisk voldeliges problemer, vanskeligheder i livet og tristhed.
17. Den psykisk voldelige giver dig øgenavne, klistrer ubehagelige labels på dig eller kommer med skarpe bemærkninger.
18. Den psykisk voldelige virker det meste af tiden følelsesmæssigt fraværende og svær at nå ind til.
19. Den psykisk voldelige surmuler og trækker sig tilbage for at få opmærksomhed.
20. Den psykisk voldelige udviser ikke empati eller medfølelse over for dig.
21. Den psykisk voldelige spiller offer og prøver at give dig skylden i stedet for selv at tage ansvar.
22. Det virker som om den psykisk voldelige er ligeglad og ikke lægger mærke til dine følelser.
23. Den psykisk voldelige deler personlig information om dig med andre.
24. Den psykisk voldelige afviser eller benægter den psykisk voldelige adfærd, når du konfronterer vedkommende med den.
25. Den psykisk voldelige kommer med underfundige trusler eller negative kommentarer for at skræmme eller kontrollere dig.

Læs eventuelt også mit indlæg om Paludans bekymrende indvirkning på børn, som er offentliggjort på POV International.

En række borgere har desuden lavet en underskriftindsamling om at Paludan er uværdig til folketinget. Denne underskriftindsamling skal overrækkes til folketinget, i fald Paludan skulle blive valgt ind. Skriv under hvis du også aktivt vil give udtryk for din modstand til Paludan i folketinget.

 

Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krystal guide - Hvad skal du vælge