Smukke bideringe til baby

Amning: “For mange mødre bliver mødt med grimme ord og onde blikke”

Min smukke baby Lotus er blevet foreviget på et smukt ammemaleri, malet af Karina Maria Nederby fra Ammehjørnet, som jeg opdagede og skrev om her på bloggen i december. Jeg har sidenhen også lært Karina at kende, og hun er et skønt menneske med nogle smukke naturlige værdier, der matcher mine egne. I februar skal vi udstille sammen, blandt mange andre, på Christianias udstillingssted Gallopperiets ucensurerede udstilling.

skaermbillede-2018-01-23-kl-20-55-51

Jeg er helt på halen over Karinas smukke billeder, og synes hun har gjort et fantastisk stykke arbejde med maleriet, som er malet ud fra det foto af Lotus, der dier, som jeg har delt i dette blogindlæg om de 8 I favn principper.

Karina har fået stor opmærksomhed for sine fantastiske malerier, hvilket i den grad er velfortjent. I dag har Feminas Mama sektion en artikel om amning og Karinas kunst og her er billedet af Lotus også med.

Karina udtaler blandt andet:

– Jeg synes, at amning er så vigtig og der skal fokus på at normalisere amning. For mange mødre bliver mødt med modgang, grimme ord og onde blikke. Derfor prøver jeg igennem min kunst at skildre, hvor smuk amning er og hvad amning faktisk er. Det er enormt ærgerligt, at folk har et misforstået syn på noget så naturligt, som at give sit barn næring. Der er jo ikke nogen, der synes det er forkert eller seksuelt, når andre dyr dier hos deres mor, siger hun. – Karina Maria Nederby

Personligt har jeg aldrig oplevet at blive konfronteret med at jeg ammer, og jeg har i den grad ammet diverse steder offentligt. Sågar i slyngen, mens jeg var i Kvickly og handle. Men jeg har hørt de mange historier, om hvorledes mødre er blevet ydmyget og irettesat over at amme offentligt. Det er en helt gal udvikling, og jeg er klart med på holdet, der gen-normaliserer amning, og gør op med den unaturlige udvikling, hvor noget så naturligt som at amme sit barn og give det næring, kærlighed og et stærkt immunforsvar gennem amningen, er blevet tabuiseret.

Jeg har ammet mine 5 børn problemfrit, og det er jeg virkelig lykkelig for!

Tak fordi du læste med! Skriv gerne en kommentar, hvis du føler for det. Kærligst, Olympia

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke bideringe til baby